In 2004 ben ik begonnen met mijn boomkwekerij. Tot die tijd was ik werkzaam in het basisonderwijs. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. In 2004 deed zich de gelegenheid voor om een boomkwekerij te beginnen.

Ik ben de jongste van 12 kinderen en mijn vader had een kwekerij in Hazerswoude. Uiteraard moesten wij altijd helpen. In 1989 verhuisde ik naar de Noordoostpolder, waar ik mijn vrouw ontmoette. Haar zwager had een groot akkerbouwbedrijf. In 2004 kon ik daar een stuk land huren en ik ben toen begonnen met mijn eerste aanplant. Aanvankelijk waren dat alleen Buxus en Laurierstruiken, inmiddels kweek ik veel verschillende soorten sierheesters, Laurierstruiken (Latijnse naam: Prunus), coniferen en taxus. Mijn afnemers zijn hoveniers, tuincentra en particulieren.
Ik kweek waar vraag naar is en waar ik plezier in heb, het kan zijn dat een soort (tijdelijk) uitverkocht is, de bomen hebben tijd nodig om groot genoeg te groeien om te verkopen. Vandaar dat mijn assortiment soms wisselt. Informeer gerust naar de voorraad die ik heb staan.

Ik ga elke dag met plezier naar de kwekerij, bijna alles is handwerk, daar geniet ik van! Het contact met de vele diverse mensen en het advies dat ik hun kan geven om van hun tuin een plaatje te maken vind ik geweldig.